Monday, April 28, 2014

Nädal 28.04 - 04.05 noortekeskuses. Ilusad ilmad kutsuvad õue.

Noortekeskus on avatud E-K 15.00 - 20.00, N on suletud (maipüha), R on suletud, sest osaleme 02.-04.mail kodutütarde ja noorkotkastega selle aasta esimeses välilaagris Lahedal. Laagris osaleb kokku üle kuuekümne noore Lahedalt, Vastse-Kuustest, Mikitamäelt, Põlvast ja Ahjalt.
Eelmisel nädalal oli meil mitmeid toredaid tegevusi, enamus õues, sest liikumine on tervise alus.
Sportliku nädala lõpetasime Teeme Ära koristustalgutega. Kohale tuli üheksa inimest, kellega koristasime järve ümbrust, mõisahäärberi eest ja tankla juurest. Tööd tegime kolm tundi, pärast talguid oli ühine lõuna Ah- Ja Pubis. Suur tänu perekond Vildile, kes olid kohal neljakesi - Raido, Anneli, Kadri ja Kristjan.





Esmaspäeval käisid Kristo Aav ja Indrek Pallandi Põlva ujulas päästja erialaga tutvumas. Aitäh Kristo vendadele Tommyle ja Tonyle, kes poisid kohale viisid.

Teisipäeval osalesime maakondlikul kodutütarde ja noorkotkaste orienteerumisvõistlustel. See oli orienteerumisteisipäevakute II etapp.  Korraldajad olid OK Kobras ja Kaitseliidu Põlva malev.
Ahjalt osalesime kümnekesi - Rasmus Puur, Taimar Tõruke, Janar Värnu, Andero Piir, Alger Elbe, Johannes Jõgeva, Kaidy Tõruke, Angela Puur ja Dagni Loid.
 
Dagni osales juba teist aastat ja saavutas oma vanuseklassis III koha.
Orienteerumine on hea sportlik tegevus, kus on ühendatud tervislik liikumine, kaunid looduselamused  ja põnevus.
Kolmapäeval tähistasime Ahjal jüripäeva teatejooksuga ümber järve, osales 5 võistkonda. Pärast jooksu ja terviseraja läbimist oli jürituli, tantsud ja mängud  raamatukoguaias.


 

Üheskoos taastasime traditsiooni - ümberjärvejooksu Ahjal.
Noorsootöötaja osales esmaspäeval valla asutuste esindajatega ümarlaua koosolekul, kus arutati Õpilasmaleva tegevusi. Õpilasmalev töötab 07.juulist - 19.juulini, tööd saab 18 noort.

No comments:

Post a Comment