Monday, May 5, 2014

05.mai - 11.mai tegevused noortekeskuses

Keskus on avatud E - R kell 15.00 - 20.00
T filmiõhtu, k 18.00 vaatame filmi "Mustad teemandid". Pääse 1€. Film jutustab kahe teismelise Aafrika poisi unistusest saada Euroopa klubidesse jalgpalli mängima. Film on põnev ja samas näitab elu karmimat poolt..
N - meisterdame emadepäevaks kaarte ja kaelaehteid
R - kell 16.00 on saalis Ahja lasteaia laulukontsert ja Padjaklubi etendus;
kell 18.00 - tulevad meiega küpsetama Reelika ja Eileen Saar. Küpsetame muretaignast korvikesi ja Reelika õpetab, kuidas teha sefiiri. Enda tehtud sefiirikorvike on armas ja magus kingitus emale.
 Reede õhtul kell 22.00 sõidame kodutütarde ja noorkotkastega ööretkele Mammastesse.
Eelmisel nädalal osalesime viiekesi Lahedal kodutütarde ja noorkotkaste laagris. Angela Puur, Kaidy Tõruke, Marit Alliksoo ja Eliise-Lisete Palm said hea karastuse esimesest välilaagrist, ööbisime sõjaväetelkides. Noori oli laagris 60, Lahedalt, Ahjalt, Kõllestest, Vastse-Kuustest ja Põlvast.

Kolm päeva möödusid väga kiiresti, tegevusi oli palju -liiklusbingo, ööorienteerumine, järgukatseteks õppimine, meisterdamine, matkamäng, paintball. Lisaks koristasime ka "Teeme Ära" raames Laheda mõisaparki.
Noorsootöötaja osales kolmapäeval Tartus Elektriteatris Kinokoja koolitusel. Eesmärk on jätkata Ahjal filmide näitamist muuseumis ja noortekeskuses. Selle eest, et sain osaleda tänan väga Renar Kihhot, kes samal ajal noortekeskuses minu eest oli.

No comments:

Post a Comment