Monday, April 7, 2014

Nädal 07.- 12.04 tegevused keskuses

Sel nädalal on keskus avatud E - N kell 15.00 - 20.00
" Miks on reedel suletud?" - küsite. Reedel sõidame 8 noorega Orava noortekeskuse sünnipäevapeole. Bussi tellisime kahasse Vastse- Kuuste noortega, nii tuleb odavam. Noorkotkaste rühm osaleb Moostes oskustelaagris ja kolm kodutütart Taevaskojas, Salamaal rühmajuhi abi koolitusel. Laupäeval võtame keskuses vastu noortegrupi Räpina noortekeskusest. Oma saabumise täpset kellaaega nad pole veel teatanud, aga kindlasti õhtupoolikul.
Neljapäeval kell 16.00 korraldavad keskuses mängudeõhtu Marleen, Jaana ja Renar. Neil on kavas läbi viia nii jooksu- kui lauamänge.Ostsime ka  kaks uut lauamängu - Bingo ja Uuno. Olete kõik oodatud mängima.
Noorsootöötaja koostas projekti aruannet Get Online Week nädala kohta - lahendasime veebipõhiseid teste, energiapausideks küpsetasime pizzat ja pannkooke. Tegevusi rahastas Targa Töö Ühingu kaudu MTÜ Abikeskused.

Pildil - väga tähtis on teada, mis on arvutikasti sees
Neljapäeval oli maakonna noortekeskustes ringreisil komisjon, kes tutvus meie võimaluste ja vajadustega.
Eelnevalt olin esitanud projektitaotluse,  milles soosvisime keskusele kodukino tehnikat, materjali kott-toolide õmblemiseks, toetust Eesti ANK suvepäevadel ja Hiiumaa reisil osalemiseks. Suvepäevad toimuvad Jõhvis 11-13.augustil. Komisjon hindas meie projektitaotluse vajalikuks, aga  vähendas küsitut summat  ja eraldas 709 €. Kott-toolide õmblemise materjali ei rahastatud, aga küllap leiame totejaid.
Pildil - ANK projekti komisjon.

No comments:

Post a Comment