Monday, March 31, 2014

31.03 - 05.04 keskus avatud E - R 15.00 - 20.00

 Nädal lõppes keskuses  rahvarohkelt, reedel oli registreeritud 40 külastust. Kodutütred tegid ettevalmistusi laupäevaseks perepäevaks, Stiif tõi uue mängu X-Boxile, mis tõi kohale suurema hulga huvilisi. Noorsootöötaja kirjutas projekti, et osta keskusele kodukino, sõita koos maakonna teiste noortekeskustega augustis Hiiumaale ja  Jõhvis Eesti ANK suvepäevadel osaleda. Projektiga saaksime osta ka kangast ja täitegraanuleid, et õmmelda kott-toole noortekasse. Neljapäeval tuleb projektikomisjon keskusse, et tutvuda meie tingimustega ja oma silmaga veenduda meie tegevuste vajaduses.
 Kogu nädala vältel lahendasime ülesandeid
 http://www.smartwork.ee/et/getonlineweek/uudised/121-gow2014-uudised/317-gow-e-oskused-3103

 Alates 18.märtsist -18.aprillini võtame vastu õpilasmaleva Ahja  rühma astumise avaldusi. Tööd alustame 07.juulil ja lõpetame 20.juulil. Päevas teeme 4 tundi tööd, tunnitasu 2.13€. Pärast tööd ühine lõuna ja vabaajategevused. Omaosalustasu noorel on 12€, mis läheb kokkutuleku ja malevasärgi kuludeks. Kokkutulek toimub 04.-05.augustil.
2013.a. malevlased koos rühmajuhtide Carmeni ja Piretiga
Laupäeval tähistasid Põlvamaa ringkonna kodutütred 20.aastapäeva perepäevaga Põlva kaubamajas. Ahja rühm korraldas kaks õpituba - meisterdamise ja sõlmede õpetamise, mida juhendas Raido Vilt. Kontserdil esines meie Kadri Vilt isamaalise luuletusega. Aitäh Külli Vardjale, kes luuletuse valis ja õppida aitas.
 Kaidy, Marit, Angela, Mariel, Kadri ja Eliise - Lisete pehmeid nukunägusid meisterdamas
Raido Vilt õpetab sõlmede tegemist




No comments:

Post a Comment