Sunday, October 16, 2016

Nädala 17.10 -22.10 tegevused noortekeskuses

On sünnipäevanädal, on rohkesti tegevusi ja üllatusi.
Keskus on avatud E - N 14.00 - 18.00, R  18.00 on sünnipäevapidu, sissepääs majja alates 17.30
Esmaspäeval kell 18.30 robootikaring Frediga
Teisipäeval kell 15.00 tervislike salatite valmistamine Ahja Kooli koka Reelika Saarega, järgmisel nädalal teeme tervislikke smuutisid ja kokteile Maris Lauri ja Reljo Lauriga.
Kolmapäeval kell 16.00 paintballimäng Moostes.
Neljapäeval ettevalmistused sünnipäevapeoks.
Tagasivaade eelmisele nädalale. Nädal oli tegus, oli palju erinevaid olukordi ja seiklusi. Hea meel on, et noortekeskus on natuke süüdi selles, et Kasper, Rainis ja Algis osalesid Põlvas jalgpalliklubi Lootos treeningutel. Loodan väga, et poistel on huvi ja vanematel võimalusi neid treeningutele viia. Ahja Kooli 7.-9.klassi õpilastega käisime Tallinnas õppereisil Tallinna meremuuseumis ja TV 3 stuudios, kus osalesime  "Me armastame Eestit" salvestusel.


Reedel oli Ahja Spordihoones JJ Street tantsukooli õpituba. Esialgu oli kokkulepe tantsuõpetaja Lenel Karuga, kes aga pidi ootamatult Tallinnasse sõitma seoses tänavakultuurifestivali Baltic Session korraldamisega. Noortega tantsima saatis ta oma parima õpilase Annely Kõrveli


Reedel olime Reinholdi ja Keityga õnnitlemas Räpina ANKi noori nende 14.sünnipäeval ja uue köögi avamispeol. Köögi renoveerimine oli noorte enda initsiatiivil "Nopi üles" projektiga. Imetlesime tehtud tööd, sõime head paremat, Keity sai rulaga sõita ja natuke saime mängida ka.
Piret osales ka Põlavs noorsootöötajate koolitusel, Carmen oli noortekeskuses.


No comments:

Post a Comment