Tuesday, September 1, 2015

Nädala 31.08 - 05.09 tegemised ja muljeid tarkusepäeva kohvikust

 E 16.00 - 20.00, T 10.00 - 18.00, K ja N 14.00 - 20.00, R on suletud, kuna noorsootöötaja on projekti Murdepunkt koolitusel. Projekti tegevused noortele algavad septembris ja kestavad aasta lõpuni. 12 noort, kuus Ahjalt ja samapalju Verioralt osalevad ennetuslikus sotsiaalses pilootprogrammis, mis lõpeb kolmepäevase seiklusmatkaga. Programmi viivad üheskoos ellu Haridus- ja Teadusministeerium, Justiitsministeerium ja Sotsiaalministeerium. Programmi rakendusüksuseks on Eesti Noorsootöö Keskus ning partneriks Norra Kohalike Omavalitsuste ja Regionaalsete Omavalitsuste Liit.
Iga algus on elevust tekitav, kõigil oli täna nii palju vahvaid suvemuljeid, mida taheti teistega jagada.  Tarkusepäeva kohvikus siis kohvitati, muljetati, ajutegevust ergutas male ja kabemäng Viktor Kassi ja Uudo Palmiga. Eelmise päeva õhtul küpsetasime Marieli ja Liise-Mariega õunakooki, Renar valmistas muffineid.

Vallavanem Peeter Sibul tuli "magusa lõhna peale" kohale, nagu ta ise ütles. Värsked I klassi jütsid, neid  on nüüd Ahja Koolis 12, uudistasid elevusega keskust. Oli mitmeid lapsevanemaid, kes tulid juttu puhuma ja suvise maalilaagri näitust vaatama. Tõelised üllatuskülalised olid Annika ja Karin Põlvast, mulle head kolleegid, aga " ametlikku keelde" tõlgituna on Karin Viljus Põlva Maavalitsuse noorsootöö peaspetsialist.



No comments:

Post a Comment