Tuesday, September 8, 2015

Nädal 07.- 11.09 keskuses

Keskus on avatud sellel nädalal  E - R 14.00 - 20.00

Eelmisel nädalal tõi Emil meile kodust vahvliküpsetamismasina ja Carmen lubas kasutada oma kartulikrõpsumasinat. Mina tõin kodust suure kotitäie kartuleid ja nii on jätkunud tüdinematult tegevust, mis täidab ka kõhtu. Ümber laua istudes jätkub ka juttu ja arutelusid.
Teisipäeval osaleb noorsootöötaja Kaitseliidu noortejuhendajate infopäeval, kus määrame ära laagrite ajad ja kohad. Koolidirektor on nõus kooliruume jagama ja meie noored on valmis vastu võtma.
See aasta saab meil olema teistmoodi ja külalisterohke. Kolmapäeval tuleb  keskusse noortega küpsetama Aigi, endine ahjakas. Aigi elab juba aastaid Helsingis ja imestab, et Ahja noortel on sellised võimalused, nii palju tegevusi, mida pakutakse  ja pealegi tasuta.
Neljapäeval kell 16.00 ootame keskusse Mari-Liis Nummertit, endine Ahja Kooli õpetaja ja ÕM rühmajuht.
Hooaeg on alanud kenasti ka seetõttu, et pakkumisi noorte elu huvitavamaks tegemiseks tuleb aina juurde. Mulle kirjutas ka Evelyn Müürsepp Mooste Kunstistuudiost Moks ja soovib meile külla tulla koolivaheajal 20.-21.oktoobril kunstnikega, kes leiutavad põnevaid elektroonikapille
 http://iiinitiative.org/
Loomulikult olin rõõmuga nõus.

No comments:

Post a Comment