Sunday, February 15, 2015

Nädal 16.- 22.02 noortekeskuses

Keskus avatud T,K, N 14.00 - 20.00 , R kell 16.00 on Kaitseliidu poolt relvanäitus keskuses, kell 17.00 algab vabariigi 97.aastapäeva tähistamine kultuurimaja saalis. Korraldama on oodatud kõik Ahja rühma kodutütred ja noorkotkad, esmaspäeval 23.veebruaril tutvustame koolis Kaitseliidu organisatsiooni, on vormikandmise päev.
Teisipäev on vastlapäev. Kogu koolipere sõidab vastlapäeva tähistama Mammaste Tervisespordikeskusesse. Kaasa võib võtta liulaua, suusad või kelgu, kohapeal saab laenutada snowtube - 6 eurot tund. Kaasa võib tulla ka lapsevanem. Väljasõit bussijaamast 12.30 ning tagasi  hiljemalt kell 15.15. Kellel veel jaksu ja magusaisu võib tulla noortekasse ise vastlakukleid küpsetama, Carmen on valmis abistama ja juhendama.
Eelmisel nädalal oli sõbrapäev, kaunistasime noortekeskust, tegime kaarte, rääkisime sõpradest.

Keskusesse ostsime sõbrapäevaks ka uue XBox mängu ja jututäringud. Tulge mängima.
Kõik tegevused on toetatud Projekt "Riskilaste toetusprogrammi rakendamine läbi noortekeskuste“ on rahastatud Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) toetuste programmi „Riskilapsed ja –noored“ taotlusvoorust „Noorte-ja noorsootööorganisatsioonide võime kaasata riskilapsi ja noori on paranenud“. Programmi viivad üheskoos ellu Haridus- ja Teadusministeerium, Justiitsministeerium ja Sotsiaalministeerium. Programmi rakendusüksuseks on Eesti Noorsootöö Keskus. Lisainfo programmi kodulehelt: www.entk.ee/riskilapsedjanoored/

No comments:

Post a Comment