Sunday, September 14, 2014

Nädal 15.09 - 21.09 noortekeskuses

Õues on ilus sügis ja  nii mitmedki tegevused on meil õues.
E 15.30 - 20.00, noorsootöötaja osaleb hommikupoolikul Põlvas koolitusel "Noorte vaimne tervis"
T  18.00 - 20.00, olen kolme võistkonnaga Põlvas kodutütarde ja noorkotkaste matkamängul.
K - 15.00 - 20.00 küpsetame õunakooke
N - 15.00 - 20.00 teeme lilleseadeid ja valmistume lilleseadevõistlusteks
R    17.00 - 20.00, osaleme Moostes maakondlikul lilleseadepeol
Eelmisel nädalal tegime ettevalmistusi Tartu Rallyks - otsisime vabatahtlikke, tutvusime rajakaartide ja radadega, valmistasime ennast ette müügitööks ( mängisime erinevaid rolle - hea klient, tujukas klient jne.).
Lootsime ilusat ilma ja elamusterohket päeva. Vahva, kui kodukohas toimub suuri sündmusi, mis toob kohale palju rahvast, ajakirjanikke ja kaameramehi. Nii oligi. Meil oli kuus kohta, kus müüsime pileteid ja korraldasime parkimist, 18 noort oli kaasatud.

Huvilisi jätkus kõikjale. Mida noored õppisid - võta alati telefon kaasa (tänapäeval on see tarbeese), et on väga toredaid ja ausaid inimesi. Ühel mehel oli suur rahatäht ja müüjad ei saanud seda lahti vahetada. Saadi kokkuleppele, et ta vaatab sõidud ära ja siis toob piletiraha. Tüdrukud usaldasid ja andsid pileti ja mees vastas aususega ning tõi hiljem raha :). Õppisid, et vahetusraha peab olema ja et pole mõistlik 500€ rahatähega 5€ piletit osta.
Naerata ja siis naeratatakse vastu. Isegi vanadele torisejatele mõjub siiras naeratus.
Poistele oli see eriti meelepärane töö. Huvilisi, kes oleks soovinud vabatahtlikuks tulla, oli lõpuks rohkem, kui vajati. Siit tuleb õppida, et ole alati avatud ja ära karda uusi pakkumisi vastu võtta.

Kuuldavasti said täna teed taas korda. Meie tiimi juht Andrus kiitis noori ja lubas meiega ka edaspidi koostööd teha. Plaanis olevat veebruaris ka talveralli   Ahja teedel korraldada.

No comments:

Post a Comment