Sunday, April 23, 2017

Nädala 24.04 - 30.04 tegevused noortekeskuses

Keskus avatud E, T, N 14.00 - 18.00, K 14.00 - 16.00, R 14.00 - 20.00
T 14.30 - kokandusklubi
K 14.30 tantsuring
N 15.00 viktoriin kahoot keskkonnas, pane proovile oma teadmised ja napuosavus.

Eelmine nädal oli tegus.
Kolmapäeval tantsuring Ivariga, osalejaid 15, seekord leiti ka lugu (, mille järgi hakati tantsusamme seadma ).
 Laupäeval oli meil võimalus külastada Värska ekstreemparki. Kui meie kohale jõudsime, käis Värska noortel proffidel treening täies hoos. Viisakate võõrustajatena tegid nad kohe platsi vabaks algajatele. Kohapeal saime laenutada rulluiske ja trikirattaid, juhendas noor treener Magnus Kapten, kes on noortele mentor ja hea eeskuju. Lisaks sellele, et ta on ise väga aktiivne Värska Skatepargi külastaja, on Magnus võtnud endale kohustuse hoolitseda pargi korrashoiu eest ning tema eestvedamisel on Värskas noortel võimalik aktiivselt sisustada oma vaba aega. Aitäh, meile meeldis, noored said sõna otseses mõttes "hamba verele", sest treening lõppes õnnetu kukkumisega. Treener lohutas, et kukkumised ja õnnetused on selle spordiala lahutamatud osad.
Tegevust rahastatakse haridus-ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava Euroopa Sotsiaalfondi kaasrahastatud programmi ,,Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames



Reedel tähistasime jüripäeva teatejooksuga. Jüripäev märkis eesti rahvakalendris kevade ja kevadtööde algust. Jüripäeva muutsid eriliseks maagilised kombed, millega tagati tervis ja edu. Juba neli aastat oleme Ahjal tähistanud jüripäeva ümber järve teatejooksuga. Raamatukogu aiast liikusime koos Ahja mõisa ette, kust anti start üheksale osalevale võistkonnale ja terviserajale suundujatele. Aias võttis meid vastu lõõtsalugudega spordi- ja pillimees Ants Järv. Külli Vardja ja Kuldar Vardja seltskonnamängudes ei olnud osalejatest puudus. Jagus nalja ja naeru, osalejatele tervisliku ja maitsva supi keetis Koduköök Päevalill perenaine Signe Aid.
Tegevust toetas Leader projekt ja Ahja Vallavalitsus.




Maitsava kevadsupi eest hoolitses Koduköök Päevalill perenaine Signe Aid.


Tervislikud auhinnad osalejatele.

No comments:

Post a Comment