Monday, February 15, 2016

Tagasivaade eelmisele nädalale

Väga olulised tähtpäevad jäid sellesse nädalasse - vastlapäev ja sõbrapäev. Meisterdasime kaarte, kaunistasime ruume tähtpäevale vastavalt. Vastlapäeval käis kogu Ahja Kooli pere Mammastes päeva tervislikult ja sportlikult tähistamas. Kel vähegi jaksu, nendega tegime õhtupoolikul keskuses vastlakukleid. Retsept oli  hea, kuklid said parajalt krõbedad ja vahukooreselt magusad. Nagu pildilt näha olid usinad küpsetajad nooremad ja sööjaid olid igast vanusegrupist :)

Kolmapäeval selgitasime noortekeskuse meistri lauatennises, osalejaid oli 10. Vanemas vanusegrupis on meister Kristo Aav ja noorematest Rainis Kade. Tüdrukuid esindas üks julge võistleja, Keity Funk.Võistluste peakohtunik oli Mihkel Lillemägi, kes on tulihingeline lauatennisemängu progageerija.

Kolmapäeval külastasid Ahja Kooli ja noortekeskust Haridusministeeriumi ja ENTK esindajad.

Heleni kunstiringis valmisid kolmapäeval nii ilusad lillepildid, et autorid ei raatsinud neid kuidagi noortekasse jätta. Veenmise tulemusel jäid siiski nõusse, et pärast kevadnäitust saab iga meister oma töö kaasa.

"Kevadel?" usutles väike meister, "aga mis päeval ja mis kell kevadel?" :)
Pühapäeval käisime ülilahedal kontserdil Eurovint Vanemuise Kontserdimajas. Meie 18-liikmelises gruppi kuulusid Ahja Kooli ja noortekeskuse muusikanautijad ja noored, kes alati valmis esinema. Eriti hea meel oli, et laval oli kaks Ahja noort - Sirli ja Ranno. Sms-i teel sai anda hääle oma lemmikule. Eurovint 2016 võitjateks kuulutati Kreeka lauluga "My Number One", mille esitajaks oli Sirlena Popdskora ( Sirli Kooskora)

  ning sama palju hääli saanud Venemaa laul "Party For Everybody". Need tulid ka rahva juubeldamise saatel teiskordselt esitusele.
Kontserdi külastust toetas EMP Norra programm.

No comments:

Post a Comment