Sunday, November 23, 2014

Nädal 24.- 30. nov. Ahja Noortekeskuses

Keskus avatud E - R 15.00 - 20.00
Terve nädala teeme ettevalmistusi järgmisel nädalal algavaks noorsootöönädalaks, korraldame balli
"Kesköine taevas", mis toimub 06.dets. kell 19.00 - 00.00. Ballile kutsub noortegrupp, kes korraldas "Laulavad Ahja Tähed" ja võitis tiitli "Parim Noorteprojekt 2013".

Ballil mängib ansambel, mille liikmed on professionaalsed pillimehed ja teevad väga head muusikat. Pidu on alkoholivaba, alternatiiviks pakume tervislikke kokteile, mida saab ka puhvetist osta. Esinevad kohalikud noored ja jagub mitmeid üllatusi. Tule kindlasti ballile, kui Sul on vanust juba 13.a., võta ka sõpru kaasa, vanuse ülempiiri pole. Pileteid, hinnaga 5€, saab osta noortekeskusest.
Eelmise nädala neljapäeval oli keskuses lauamängude õhtu. Marika Brain Games mängude poest tuli meie juurde suure kohvriga, mis oli täis mänge. Kolm tundi mängisime 20 noorega vanuses 7- 17 ja koos valisime välja meile meeldivad mängud. Noortekeskusele ostsime seitse mängu 150€ eest, raha selleks saime Põlva Maavalitsuse ANK projektiga.

 


 Nädalavahetusel käisime Ahja rühma noorkotkaste Rasmuse, Kristo, Alger Elbe ja Johannesega oskustelaagris Vastse-Kuustes, kus osales 55 kodutütart ja noorkotkast Põlvamaalt.Laagris osalemine on noortele tasuta, rahastab Kaitseliit.

No comments:

Post a Comment