Monday, October 20, 2014

Koolivaheaja nädal 20. - 26.okt. noortekeskuses

Koolivaheaja elevust oli tunda juba reedel, vabadusest andis märku suurem külastajate hulk. Reedel käis meil keskuses külas vallavanem Peeter Sibul, kellele mitmedki poisid näitasid uhkusega oma tunnistust.
Keskus on avatud E-R kell 15.00 - 20.00, aga loe tähelepanelikult edasi.
E - meeskonnamäng ja arutelu -  mis tegevusi soovid  Sina  teha noortekeskuses?
T - kell 16.00 on külas tänavakunstnik Von Bomb, kelle juhendamisel õpime šabloonkunsti, teeme endast portree. Osaleda saab 15 noort vanuses 12+. Palun anna oma osalussoovist ennem teada. Noortekas on avatud ainult neile, kes osalevad.
K - 14.00 kogu pere animafilm "Rüütel Rooste", film kestab1h ja 24 min, pilet maksab 50 senti. Filmi saame MTÜ Kinobussilt, filmi näitame noorteka kinosaalis.
N ja R on keskuses Carmen Aarna, noorsootöötaja Piret õpib Tallinna Ülikoolis terviseedendust.
L - on majas pidu, kultuurimaja tähistab 75.sünnipäeva. Ka noortekeskus on saanud kutse osaleda.
Tutvuda saab kultuurimaja kroonika näitusega, esinema tulevad tantsijad Shate tantsukoolist.
P - on keskus üüritud sünnipäevapeoks.
Eelmisel nädalal esitasime Tervise Arengu Instituudile Renar Kihho kirjutatud projekti, kus taotlesime raha materjalidele, et korraldada tervislike kokteilide õhtu. Loodame positiivset vastust.
Neljapäeval arutlesid kolm meeskonda noortekeskuse lahtioleku aegade teemadel. Teema puudutas noori väga, osales 20 noort. Kõigepealt oli oli tarvis otsida üles 8 sedelit, kus oli pakutud sobivaid aegu.
Seejärel tuli reastada sobivamad variandid.
Kaheksast kaks sedelit olid tühjad, kuhu võis kirjutada omapoolsed ettepanekud. Mida siis pakuti - noortekeskus võiks olla avatud E-R kella 21.00ni, üks kord kuus avatud ka öösel :)
Kõik võistkonnad esitlesid ja kaitsesid oma ettepanekuid.
Eelmisel nädalal käisid tublimad Põlva Noored Kotkad preemiareisil Sigulda Seikluspargis. Kahjuks ei ole Ahja rühma parimatel poistel Andero Piiril ja Rasmus Puuril reisist fotosid (lisan siia illustreeriva pildi).
Pühapäeval oli noorteka kinos vaatamas filmi "Ma ei tule tagasi" 12 inimest. Filme saame MTÜ Kinobussilt ja kinno on oodatud igas vanuses huvilised.



No comments:

Post a Comment