Wednesday, June 11, 2014

Nädal 09.- 13.06

Esmaspäeval osalesid kõik Põlvamaa noortekeskuste esindajad suveseminaril Ala - Juusa Puhketalus.
Põlvamaa noorsootöö peaspetsialistil  Karin Viljusel oli hea meel tutvustada meie kahte uut kolleegi Liisi ja Maarjat. Meil kõigil oli põhjust rõõmustada, sest nüüd on oma noortekeskus ja noorsootöötaja igas Põlvamaa vallas. Ühiselt tegime suveplaane pidulikult ja maitsvate roogadega kaetud laua ümber.
Teisipäeva õhtul kella kaheksaks kogunesid keskusse Ahja I Saunaralli korraldajad, energilised ja vahvad inimesed. Saime omavahel tuttavaks ja jagasime oma mõtteid.  Saunaralli start on 21.juunil kell 14.00 Ahja Spordihoone juures, finiš Ahja rannas. Randa ootame ka pealtvaatajaid, pöidlahoidjaid, fänne, kellel on võimalus samal ajal proovida kangust köieveos, turnida tasakaaluliinil, teha saunavihtasid.
Neljapäeval on kinopäev, näitame filmi "Nümfomaan", kell 19.00 I osa ja 21.00 II osa, pilet 2€.
Laupäeval, 14.juunil on majas Ahja Kooli 9.klassi lõpupidu, pühapäeval on keskus üüritud sünnipäevapeoks.
Eelmise nädala tähtsündmus oli meil Noorte Kotkaste organisatsiooni 84.aastapäeva tähistamine. Võtsime rühma vastu viis uut liiget - Marieli, Dagni, Taimari, Algeri ja Kristjan - Rasmuse. Meil olid külas ka Kaitseliidu Põlva Maleva noorteinstruktorid Aile Vals ja Maive Tõemäe.
Iga rühm tegi oma infolehe kodutütarde ja noorkotkaste tegemiste kohta, kus tutvustas seda, mis tehtud ja pakkus välja ideid, mida võiksime koos rühmaga teha. Ahja rühma moodustas 2006.a. Terje Luude. Praegu on rühmas aktiivselt tegutsemas 15 kodutütart ja 14 noorkotkast.

No comments:

Post a Comment