Saturday, March 18, 2017

Nädala 20.03 - 25.03 tegevused keskuses

Keskus on avatud E- T 14.00 - 18.00
K 12.00 kohtume Kambja noortega. Meie käisime Kambjas öövutti mängimas. Oma osalemissoovist anna teada Piretile või Carmenile, kirjuta FB-ssõnumitesse
Meenutusi eelmisest nädalast
 Valgjärve Avatud Noortekeskus korraldab juba mitmendat aastat Talendijahti. Laval oli seekord 15 erinevat kava 60 noore esinejaga. Lauldi, tantsiti, mängiti pilli, tehti ühel käel hundiratast, esitati omaloomingulisi luuletusi, etendati improteatrit, tehti teaduskatseid. Osalesime ka, meie jaoks oli lahe juba ettevalmistusprotsess. Kuna esineda soovijaid oli palju, siis tegime ühise kava. Õie-Elin ja Trinity soovisid laulda Getter Jaani laulu "Teater", Liisu, Berith-Ly, Lisandra ja Keity mõtlesid tantsukava, Jete veeretas hoogsalt hundiratast ja Greete oskab kergelt teha ilusat spagaati. Kogesime kõike - rõõmu, higi, pisaraid, verd (juhtus õnnetus hundiratast tehes). Õppisime üksteisega arvestama, lohutama, toetama. Tüdrukud oli rõõmsad ja väsimatud tantsijad, koju sõites korraks tuli tukk peale :) Aitäh vanematele, kes usaldasid lapsi minu hoolde ja neile hilisel ajal vastu tulid :) Keity Funkil, kui eelmise aasta võitjal oli au kuuluda ka žüriisse.


 Kodutütarde organisatsioon tähistas jaanuaris 85.aastapäeva. Ahja rühmas on nüüd 30 kodutütart, täna võtsime pidulikult rühma vastu neli uut tüdrukut - Jaryna-Nelly Mänd, Õie-Elini, Trinity ja Greete. Noorkotka tõotuse andis täna Kaarel Vardja, poisse on nüüd rühmas 22. Pidulikul koondusel osalesid Kaitseliidu Põlva Maleva noorteinstruktorid Aile Vals ja Maive Tõemäe. Tore, et meiega olid ka Robini ema Pille Haavakats ning Trinity ja Greete ema Annika Tisler. Ma tänan kõiki, kes kohal olid, kes vormi kandsid. Täna oli päev, kui rõõmustasin Teie üle, rühmajuhina olin uhke. Täname väga Ah-Ja Pubi sõbralikku kollektiivi, kes meile laua kattis ja tordi küpsetas. Rääkisime sõprusest, headusest, aususest ja jagasime heade soovidega kaarte.






No comments:

Post a Comment