Sunday, November 29, 2015

Tagasivaade eelmisele nädalale

 Nädalavahetusel oli Ahja ja Veriora noortegrupiga meeskonnatöökoolitus "Murdepunkt" Kiisa puhkemajas. Kahe päeva jooksul õppisime ühiste tegevuste käigus rohkem tundma ennast ja oma kaaslasi, õppisime kuidas meeskond toimiks, kuidas ennast motiveerida.


Projekt „Murdepunkt“ on rahastatud Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) toetuste programmi „Riskilapsed ja –noored“ avatud taotlusvoorust „Tõrjutud noorte sotsiaalne kaasamine ja õigusrikkumiste ennetamine“. Programmi viivad üheskoos ellu Haridus- ja Teadusministeerium, Justiitsministeerium ja Sotsiaalministeerium. Programmi rakendusüksuseks on Eesti Noorsootöö Keskus ning partneriks Norra Kohalike Omavalitsuste ja Regionaalsete Omavalitsuste Liit.
Nädala külaline oli Reelika Saar, kes saabus noortekasse küpsetama koos suure hulga noortega. Moodustasime kaks gruppi - küpsetajad ja kadrimaski meisterdajad, et kõik huvilised saaksid tegevust. Muideks tegime kaks tundi Xboxist ja arvutist vabaks.
Reelika kiitis Mariel Osikut, kes oli lõpuni abiks. Eks igaüks teab, kui suure panuse ta andis ja kui pühendunult kaasa aitas, aga tulemuseks oli mitu suurt kandikutäit juustupulki tšillimaitsega ja tavalisi, mis imekähku otsa said. Maskivalmistajatest oli eriti tubli kõige noorem meisterdaja Kaur-Joonas, kes sai kõigega iseseisvalt hakkama. Õppisime nii mõndagi ja lõbus oli ka.                     
                                                                                                                            

No comments:

Post a Comment