Monday, September 22, 2014

Nädala 22. - 28.09 tegevused nortekeskuses

Sellel nädalal on keskus avatud
E 15.00 - 20.00
T 15.00 - 20.00
K,N, R SULETUD, noorsootöötaja osaleb seoses uute projektidega draamakoolitusel ja ART koolitusel
L, P - osaleme  7.- 12.a. kodutütarde ja noorkotkastega Mikitamäel oskustelaagris.

Eelmise nädala teisipäeval osalesime kahe kodutütarde ja ühe noorte kotkaste võistkonnaga Põlvas matkamängul. Ahja KT I võistkond - Angela Puur, Kaidy Tõruke, Marit Alliksoo ja Dagni Loid said I koha, II KT võistkond Mariel Osik, Kadri Vilt ja Keity Funk said V koha. Osales kümme võistkonda maakonnast. Tublid tüdrukud meil. Poiste võistkond Kasper Kozlovski, Algis Pärnamets ja Rainis Kade said 8.koha. Võiduvõistkond oli  ka eelmise aasta võitja, kes esindas Põlvamaad vabariigis. Teised võistlejad Ahjalt osalesid esmakordselt. Noored õppisid orienteeruma, kasutama kaardi, õppisid meeskonnatööd ja turvaliselt linnas liikuma.
Võistluspunktides tuli kasuks ka osavus ja nutikus

Reedel osalesid Liise- Marie Musting, Dagni Loid ja Algis Pärnamets Moostes maakondlikul lilleseadekonkurssil. Oleme  aastaid osalenud, Maret Aruoja on korraldanud juba 22 aastat Mooste lillepidu.
Ahja osalejad olid tublid.  Liise- Marie lilleseade sai eripreemia huvitava materjalivaliku eest, ta kasutas metsamaterjali - mustikavarsi, kanarbikku, pihlamarju ja sammalt.

No comments:

Post a Comment