Monday, October 29, 2018

Nädala 29.10-02.11 tegevused noortekeskuses

Keskus avatud E-N 14.00-18.00,  R 14.00-20.00

E 15.00  - Heleni kunstiklubi
T  meisterdame Halloweeni dekoratsioone
K 14.45 - kokandusklubi Piretiga
N 14.10 - viburing spordihoones
Neljapäeval. 01.novembril kell 18.00 noortekeskuse kinosaalis Joosep Matjuse film "Tuulte tahutud maa",
pilet 3€



Eelmisel nädalal
Kaitseliidu Põlva Maleva Ahja rühma välilaager Viislis
lm on väliürituse korraldamisel määrav. Ilus ilm on vähemasti sajuta. Kaitseliidu Pōlva Maleva Ahja rühma laagri ajal oli 27 tundi järjest sadu väikese pausiga.Laager oli ka Tamme Gümnaasiumis ōppivate kodutütarde Angela ja Kadi UPT (uurimus, praktiline töö)

. Kui otsustasime minna, siis tagasitee mōte tekkis hetkeks ōhtuhakul, kus tuul tekitas ohu, et telgiseinad vajuvad küttekoldele. Oli hirmul äraminejaid ja jääda soovijaid. Kui minna, siis jääb öö sōpradega telgis ära, ööjutud ja kuuvalgel jooks. Olin täiskasvanud juhina olemas ja jälgisin noorte käitumist. Keegi vōtab alati julguse juhtida, osad abistavad ja osake seisab käed taskus ja loodab, et keegi ikka teeb. Teebki. Aigar Blohhiniga püstitasime telgid, Algis ja Kasper tegid süüa.

 Kadri Vilt, Jete, Lisandra, Ōie - Elin vōtsid telgid maha, panid ahjud kokku. Esimest korda elus. Märjana oli seda kōike kordi raskem teha. Mitte keegi ei halanud. Väga meeldis osalejatele enesekaitsetreening. 

Heatujulised oldi. Mida me ōppisime? Saime aru, et alati on lahendus, eemalt paistab kōik hirmsam kui asja sees olles. Vanemad kodudes muretsesid kindlasti rohkem kui me ise. Tänan, et usaldasite

No comments:

Post a Comment