Monday, February 26, 2018

Koolivaheaeg noortekeskuses

Keskus on avatud E,T, K 14.00 - 18.00, 
N ja R on suletud, noorsootöötaja on kahepäevasel KOV koostöögruppide koolitusel. Teie jaoks, head noored, tähendab see seda, et arutame uusi koostööprojekte, mis annab teile uusi põnevaid tegevusi.
T kell 17.00


L kell 9.15 sõidab Ahjalt 12-liikmeline noortegrupp Eesti Laulu peaproovile. Tasuta piletid saime heategevusorganisatsioonilt Aitan Lapsi. Ühine sõit on koos Orava, Veriora, Räpina, Mooste, Ahja ja Vastse-Kuuste noortega, kokku 60 noort.

Eelmine nädal oli täis ettevalmistust vabariigi 100.aastapäeva tähistamiseks ja pidulikel tähtpäeva üritustel osalemist. Esmaspäeval  tähistasime Eesti 100 ja Kodutütarde organisatsiooni 86.sünnipäeva Põlvas. Tunnustati aktiivsemaid noori, kes eelmisel aastal palju tegevustes osalenud. Ahja rühmast olid sel aastal kutsutud Kadri Vilt, Keity Funk, Lisandra Kuusik, Jete Joasoo, Õie - Elin Paimets, Eliise-Lisete Palm ja Kasper Kozlovski.

Teisipäeval kokaklubis  kuulsime  ka juhendaja Pireti muljeid elust Rootsis. Arutlesime, mida meie jaoks tähendavad lipuvärvid -sini, must, valge. Mis tähendus on kodul. Esimene toit, mida koos tegime, oli Pireti lapsepõlve lemmik juba seetõttu, et oli lihtne ja valmis kiirelt. Päeva üllatus oli Kristalt, kes meile muusikalist maiust pakkus. Kokkame teisipäeviti kell 15.00 alates.



 Kogesin ka rõõmu ja uhkustunnet täna oma väikses kogukonnas Ahjal. Hommikul olin Ahja Koolis Kaitseliidu noorteinstruktori Aile Valsi, noortejuhi Meelis Oru ja kodutütre Kairiiniga kodutütarde ja noorkotkaste tegevusi tutvustamas. Ahja Koolis õpib hetkel 12 kodutütart ja 13 noortkotkast. Pärast tegevusi ootas koolipere pidulik lõunasóôk. Pidupäevatort oli noortel endi valmistatud koos koolikokkadega. See oli üks tegevus Ahja Leader projektist. Päeva teises pooles koguneti taas, et kuulata-vaadata ajaloolist tagasivaadet Eesti kooliloole. Elagu Eesti, Elagu Ahja!





No comments:

Post a Comment