Friday, January 19, 2018

Pickup Briti Eri projekti "Helenda turvaliselt ja eredalt" kokkuvõte

Meile meeldis võimalus ise projekt esitada. Kuulsime sellest võimalusest oma noorsootöötajalt. Olime varem kaasa aidanud noortepidude korraldamisel, aga seekord saime rohkem ise otsustada. Loomulikult küsisime ka teistelt nõu. Ilmselt sellepärast saime ka palju like, kui oma kuulutust jagasime, kokku hääletas meie poolt üle 400 toetaja ja järjestusime I kohale, mis tagas meile automaatselt toetuse 1000 eurot.

Lühikirjeldus - Soovisime korraldada noortele ja kohalikule kogukonnale koolivaheaja alguse pidu. Tantsides vabastada pinged, et uuele veerandile puhanult vastu minna.Meie noortekeskus tähistas ühtlasi ka16.sünnipäeva ja me kutsusime külla ka kõik oma maakonna (Põlva) ja Tartu maakonna noortekeskuste esindused. Küllakutse on saatsime ka Kallaste Kooli noorteesindusele, kellega oleme tutvunud Noortekohtumiste projektlaagris. Noored esinesid omaloominguliste tantsukavadega, JJ.Street Dance Company tantsu õpitoas sai tantsida hip-hop tantsu.
Meie kõige tähtsam eesmärk oli tõmmata tähelepanu helkuri vajadusele pimedal ajal. Helkuridisko oli helendav ja ere muusikaõhtu, kus jagasime Maanteeametiga koostöös 100 helkurit. Meisterdasime ka helkureid ja kaunistasime helkuripuu, tegime helendavaid näomaalinguid, mängisime mänge ja tantsisime. Helendavate värvidega maalinguid tegid Steffy ja Helen. Järjekord maalijate juurde oli peo lõpuni. 


170 noort olid ennast registreerinud osalejalehtedele.. Arvame, et külalisi võis olla isegi rohkem, sest mõned jätsid registreerimata, kuna tekkis järjekord


Peo korraldajad ja õhtujuhid olid noored, kes said kogemuse ürituse korraldamisel ja noored esinesid omaloominguliste tantsudega. Õhtujuhid oli Indrek Pallandi ja Marit Alliksoo.


Pidu läks korda, sest saime väga palju positiivset tagasisidet ja ootame juba järgmist üritust. Projekt pole veel küll lõppenud, sest kohtume veel sõbrapäeval Kallaste noorte esindusega.

Oleme programmile tänulikud toetuse ja usalduse eest.
Kaidy Tõruke ja Keithy Pallandi.



No comments:

Post a Comment