Monday, December 4, 2017

Nädal 04.12 - 09.12 noortekeskuses

Keskus avatud E, T, N 14.00 - 18.00, R 12.00 - 18.30
K on suletud, olen noortesindusega Tallinnas Eesti Raamatukogu Ühenduse projekti "Ahja elab ja mäletab" aruandlusesitlusel.
E - 14.45 Heleni kunstiring

16.30 robootikaring
16.00 on raamatukoguaias advenditulede süütamine.
T 17.00 nooremate jalgpallitreening
K Tallinnas projekti "Ahja elab ja mäletab" aruandlusesitlusel
N 14.00 - viburing
R - kokandusring
Nüüd jõuludeni välja teeme iga päev ka jõulukaunistusi.
Eelmisel nädalal -
Kolmapäeval osalesid noortekonverentsil "Lahe koolipäev" Renar Kihho, Hannela Kiho, Kaidy Tõruke, Keithy Pallandi, Marit Alliksoo ja Angela Puur. Nimetatud noored on ettevõtlikud ja osalemine oli tasuta, preemiaks aktiivsuse eest.
Konverents oli väga inspireeriv, tuntud noored inimesed rääkisid oma teekonnast.
teisipäeval oli kinopäev, reedel oli kokandusring.
Nädala alguses käisid Algis ja Kasper välja plaani, et teeksime kokandusringis nii, et noored ise mõtlevad, mis toitu valmistada ja ise juhendavad ka. Reedene menüü oli siis ahjukartul, kotlet ja toorsalat. Algis oli masterchef, kelle ülesanne oli ka vajalikest toiduainetest nimekiri koostada, koos Kristjani, Jorgeni ja Märteniga ostsime toiduained. Algis jagas ülesanded ja hoolitses selle eest, kõigil osalejatel oleks ülesanded arusaadavad ja sobilikud. Igatahes oli mõnus jõulukuu esimene päev. Toit sai oi kui maitsev ja hea mägi välja, sest olime heas tujus ja sõbralikud.

Pühapäeval tõime oma kodu lähedalt RMK metsast jõulukuuse.Üks pealinna tuttav ütles kunagi, et kas te ise ka siin Ahjal aru saate, et elate kui paradiisis- ühel pool enamus eluks vajalik, kiviviske kaugusel marja- ja seenemets.Täna tunnetasime seda jõulukuuseretkel.Kauni kuuse tõime, hakkame ehteid meisterdama ja kaunistama. Aitäh Lisandara, Jorgen, Kasper, Robin ja Jürgen.





No comments:

Post a Comment