Sunday, May 1, 2016

Tagasivaade eelmisele nädalale

Meil on nüüd õmblusmasin, mille Anneli Vilt annetas ja sellega õmmeltud ka kaks mobiilikotti. Väikestele õmblejatele oli keeruline niidi nõela taha ajamine ja niidile sõlme tegemine. Seevastu Saori kangastelgedel kudumine meeldis kõigile, kes proovida julgesid. Just nimelt julgesid. Arglikud vaatasid esialgu eemalt , aga kui julgus masina taha istumiseks olemas, ei raatsitud enam lõpetada. Eduelamus oma tööst oli nii valdav.


Heivi Kurg oli meid juhendamas juba teist korda ja nüüd on juba minult küsitud, millal jälle kududa saab.
Neljapäeval käisime bowlingut mängimas Põlvas - see oli kuulõpu preemiareis nendele, kes osalesid noortekeskuse spordipäeval, käivad tublilt jalgpallitrennis Carmeniga ja osalevad Heleni kunstiringis.

Noortega koos käisid Carmen Aarna ja Pille Havakats.
Ilus ilm soosis ka meie talgupäeva, riisusime lehti  tõllakuuri juures, tegime ka keskuses värvimistöid.

"Enne töö ja pärast lõbu", ütleb vanasõna.Nii oli ka meil. Poisid käisid pärast talgupäeva Moostes paintballi mängimas. Poistega oli kaasa kooli jalgpallitreener Raimo Mahla

Nädalavahetusel osalesid Rasmus Puur ja Johannes Jõgeva Valgjärve Noortekeskuses mängujuhtide koolitusel, kus õppisid Eli Suklese juhendamisel erinevaid mängujuhtimise meetodeid. Poisid viis kohale ja tõi koju Uudo Palm. Oli tegus ja hariv nädal.



No comments:

Post a Comment