Sunday, March 6, 2016

Nädala 07.03 - 13.03 tegevused keskuses

Keskus avatud E-N 14.00 - 18.00, R 14.00 - 19.00 ( sest maja on reserveeritud naistepäevapeoks)
Esmaspäeval  kell 10.00 kohtume noortekeskuses valla otsustajatega seoses uue avaneva Leader projektiga. On mitmeid mõtteid kogutud kohtumistelt noortega ja lapsevanematega. Millistele neist elu sisse puhuda, arutlemegi täna.
Kolmapäeval on noorkotkad laskevõistlustel Põlva lasketiirus, koos Mooste rühmaga on käidud mitmeid kordi ka eelnevalt treeningutel.
Kolmapäeval on endiselt kunsti- ja meisterdamispäev koos Heleniga.
Neljapäeval on Carmen Põlvas infopäeval, kus räägitakse, kuidas ära tunda mõnuaineid tarbinud noor. Piret on Tallinnas "Murdepunkti" lõpetaval seinaril.
Reedel on keskus avatud kella 19.00ni, sest majas hakkavad uue peo ettevalmistused.
Pühapäeval kell 18.00 film "Klassikokkutulek", pilet 3€
Eelmisel nädalal tähistati Ahjal rahvakirjaniku Fr. Tuglase 130. sünniaastapäeva. Kolmapäeval avati pink ja kultuurimajas oli pidulik kontsert-aktus. Rõduteatrilt oli lõpetuseks väga hästi mängitud etendus "Jaanus"
Noorsootöötaja kirjutas "Noortekohtumised" projekti, et suvel  neli päeva koos Kallaste noortegrupiga tantsida, kunsti teha ja uusi sõpru saada. 
Märts on Ahjal kinokuu, pühapäeval oli 2 seanssi - "Armastus esimesest hoobist" ja uus Eesti film  "Perekonnavaled". Esmaspäeval käisid kinos Ahja lasteaia lapsed, vaatasime filmi "Suur maalritöö". Jürgen ütles ära minnes: "Täna oli see film palju lõbusam, kui siis,kui üksi kodus telekast vaatasin". Tal ongi õigus, koos ongi lõbusam.

No comments:

Post a Comment