Monday, April 13, 2015

Nädal 13.- 18.04 noortekeskuses

Keskus avatud T, K, N 14.00 - 20.00, R 15.00 - 20.00
Esmaspäeval - kell 17.00 on noortel kotkastel lasketreening Põlvas
K - seltskonnatantsuring kell 17.00 kultuurimaja saalis
N - kokandusring kell 16.00, mida rahastab Norra programm.
R - ANK projektikomisjoni ringkäik noortekeskusse. Täna esitasin projekti, milles taotleme rahastust Ahja ANK Kino suveterassi korrastamiseks (järvepoolne uks) ja filmiteemaliseks perepäevaks augustis. Perepäeval  viib MTÜ Kinobuss läbi  filmiklippide ja -plakatite tegemise õpitubasid ja näitab õhtuhämaruses õues suurel ekraanil filme. See toimub siis, kui projektiga saame raha.

23.aprillil - jüripäeval korraldame koostöös raamatukogu ja kultuurimajaga traditsioonilise ümber järve jooksu. Registreerige 4 -liikmelised võistkonnad eelnevalt. Osalejate vahel loositakse vahvaid auhindu, pärast teeme teatevõistlusi raamatukogu aias.

Eelmisel nädalal osalesin Kaitseliidu noortejuhtide geopeituse kursustel. Mulle meeldis, tahaksin ka noortele seda tegevust tutvustada.
Pühapäeval osalesime kodutütarde ja noorte kotkastega matkamängul Taevaskojas. Päev oli ilus, matkarada oli lühike, ülesanded põnevad ja kaaslased sõbralikud.
Teisipäeval toimus koolis kontsert kohtumine, kus lisaks õpilaste esinemiskavale, arutleti koos psühholoog Mariana Saksniiduga pereväärtuste üle. See oli koostööüritus noortekeskuse, kooli ja lastevanematega ja rahastas EMP Norra programm. Loe ka kooli kodukalt
 http://www.ahjakool.ee/69-uudised/606-kontsert-koosolek



No comments:

Post a Comment